top of page

Brukerundersøkelse 2023

Salutis Psykologi har nylig gjennomført en brukerundersøkelse blant sine pasienter. Vi ønsker å dele resultatene med dere. Takk til alle dere som tok dere tid til å svare!


– Beste investeringen jeg har gjort i livet mitt.


Metode


Alle besøkende pasienter med over tre gjennomførte psykologtimer i uke 42 og 43 har fått spørsmål fra sin behandler om de kan svare på en brukerundersøkelse. Dersom pasienten svarte ja, fikk pasient en SMS med link til undersøkelsen etter timen.

  • Antall spørsmål: 11

  • Antall respondenter: 54 stk

  • Anonym undersøkelse: Ja

  • Undersøkelsesverktøy: Microsoft Forms


Resultater


1. Hvilken behandler har du gått til?2. I hvilken grad føler du deg forstått av din behandler?

93 % svarer at de i stor- eller veldig stor grad føler seg forstått av sin behandler.3. I hvilken grad har du tillit til at din behandler har tilstrekkelig fagkunnskap for å hjelpe deg med dine utfordringer?

96 % svarer at de i stor- eller veldig stor grad føler at deres behandler har tilstrekkelig fagkunnskap for å kunne hjelpe dem med deres utfordringer.4. I hvilken grad opplever du å bli møtt med respekt av din behandler?

98 % svarer at de i stor- eller veldig stor grad føler de blir møtt med respekt av sin behandler.5. Alt i alt, hvilket utbytte har du hatt av behandlingen?

87 % svarer at de har hatt stor- eller veldig stor grad av utbytte av behandlingen.6. Vil du anbefale andre å bruke Salutis Psykologi?


7. Mener du på noen måte at du har blitt feilbehandlet?8. Hvilke utfordringer søkte du hjelp for?9. Opplever du at hyppigheten av timer du tilbys er i henhold til dine forventninger?10. Hvor fikk du kjennskap til oss?


11. Har du andre kommentarer eller tilbakemeldinger til oss?

Avslutningsvis var det et åpent kommentarfelt. Der fikk vi blant annet følgende tilbakemeldinger:


– Seriøs, kunnskapsrik og empatisk behandler

– Beste investeringen jeg har gjort i livet mitt

– Meget kunnskapsrik og dyktig psykolog

– Veldig fornøyd med behandlingen

– Følte meg fra første time både sett og forstått


 

Ønsker du å bestille time hos en av våre psykologer?

Finn en time her:Comments


bottom of page